Steve McQueen™ Persol – elegancija i istorija

Persol, italijanski brend koji odiše elegancijom i originalnošću, odlikuje se izuzetnom kvalitetom i trajnošću, budući da su sunčane i dioptrijske naočale iz njihove kolekcije i danas ručno izrađene u Italiji. Njihova dugogodišnja tradicija i vrhunski kvalitet čine ih posebnim odabirom za one koji traže izvanredne naočale.

Od “Per il Sole” do Steva McQueena

Riječ “Persol” potječe od “Per il Sole,” što na italijanskom znači “za sunce.” Ova tvrtka je svoje korijene imala u proizvodnji zaštitnih naočala za italijansko zrakoplovstvo i oružane snage. To je bio početak jednog od najpoznatijih brendova u svijetu naočala.

Steve McQueen™ – legenda i ikona

Steve McQueen, legendarni glumac iz šezdesetih i sedamdesetih godina, postao je zaštitno lice i ikona za Persol sunčane naočale. Postao je popularan kao ikona kontrakulture šezdesetih godina, a njegove sunčane naočale Persol model 714 postale su njegov zaštitni znak. U filmu “Afera Thomasa Crowna” iz 1968. godine, Steve McQueen nosi ovaj model naočala, što je pridonijelo njihovoj popularnosti. Njegova predanost ovim naočalama nije bila samo na filmu, već i u stvarnom životu.

Steve McQueen™ Persol naočale

Kako bi obilježili stogodišnjicu Persol-a, lansirana je posebna edicija Persol modela 714, Steve McQueen™. Ovaj model je izdan u vrlo ograničenom broju, a oslikava prepoznatljivi stil Stevea McQueena. Njegove svijetle havana okvire i kristalno plave leće čine ovaj model neodoljivim. Leće ne samo da su estetski privlačne, već i štite vaše oči od štetnih UV zraka.

Uzorak tradicije i elegancije

Steve McQueen™ naočale od Persol-a, sa svim svojim karakterističnim osobinama, govore o eleganciji, originalnosti i tradiciji ovog renomiranog brenda. Za one koji traže izvanredan par naočala koji odražava njihov stil i osobnost, Steve McQueen™ naočale su više od samo modnog dodatka – one su simbol elegancije i vječne ikone. Osim svijetle havane, okviri su dostupni i u tamnoj havana i crnoj boji, nudeći različite opcije za različite stilove.

Ove naočale donose vam dio istorije i nasljeđe koje odražava snagu i karakter Steva McQueena. Izaberite Steve McQueen™ Persol naočale i ponesite sa sobom izvanrednu kombinaciju stila i povijesti.