Uvjeti korištenja

Dobrodošli na web stranicu Optika Baroš. Korišćenjem ove web stranice i povezanih usluga, slažete se sa sljedećim odredbama i uvjetima. Molimo vas da pažljivo pročitate navedene informacije.

1. Prihvaćanje uvjeta

Korišćenjem ove web stranice potvrđujete da ste upoznati s ovim uvjetima i slažete se s njima. Ukoliko se ne slažete s ovim uvjetima, molimo vas da ne koristite ovu web stranicu.

2. Intelektualno vlasništvo

Sadržaj ove web stranice, uključujući tekst, slike, grafike, logotipe, i druge materijale, zaštićen je autorskim pravima i ostalim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Neovlašteno korišćenje ili kopiranje sadržaja ovog sajta bez prethodnog pismenog odobrenja Optike Baroš nije dozvoljeno.

3. Privatnost

Vaša privatnost nam je važna. Molimo vas da se upoznate s našom Politikom privatnosti kako biste razumjeli kako obrađujemo vaše lične podatke.

4. Isključenje odgovornosti

Iako se trudimo pružiti tačne informacije na ovoj web stranici, ne garantujemo za tačnost, potpunost i ažuriranost informacija. Optika Baroš nije odgovorna za eventualnu štetu ili gubitke koji mogu proizaći iz korišćenja ove web stranice.

5. Promjene uvjeta

Zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta i uvjeta korišćenja u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti. Preporučujemo vam da povremeno provjerite ove uvjete kako biste bili obaviješteni o eventualnim promjenama.

6. Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi s ovim uvjetima i uvjetima korišćenja, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt informacija navedenih na našoj web stranici.

Hvala što koristite web stranicu Optika Baroš.