Sunčane naočale Oakley poznate su po neprestanoj inovaciji. Osnovan 1970-ih od samoproglašenog ‘ludog znanstvenika’ Jima Jannarda, Oakley sunčane naočale brzo su postale poznate po njihovoj vrhunskoj tehnologiji i izumu novih materijala. Izum materijala poznatog kao Unobtanium povećava prijanjanje pri znojenju, što Oakley sunčane naočale čini savršenim za aktivan stil života. Sunčane naočale Oakley sada posjeduju više od 600 patenata što ih svakako stavlja u unikatan brend.

Kylian je pokazao da naporan rad i strast mogu ostvariti svaki san. Nije ga samo dar doveo do vrhunca – to je bila odlučnost. Bilo da tek počinjete ili smišljate svoj sljedeći korak, uvijek vjerujte u sebe i budite ono što jeste.

Nadahnute svijetom automobila, muške Ray-Ban Ferrari sunčane naočale odišu strašću prema svemiru Prancing Horse – otmjeni dodatak za jedinstven i osebujan izgled. Karakterizirane gracioznim, ali odvažnim linijama, Ray-Ban Ferrari naočale dizajnirane su za muškarce koji vole kultni dizajn i osmišljene da istaknu savršenu mješavinu ljepote i performansi na cesti.

Čitajte više

U Optici Baroš, s ponosom predstavljamo najnoviji dodatak našoj ponudi – Swarovski dioptrijske i sunčane naočale. Swarovski, globalno priznati brand luksuznih kristala, pruža nam vrhunski spoj elegancije i modnog izričaja na svakom paru naočala.

Čitajte više

Victoria Beckham, britanska ikona stila i mode, nedavno je lansirala svoju najnoviju kolekciju sunčanih naočala. Njezina pažnja prema detaljima i vrhunski dizajn očituju se u svakom modelu. Što čini ovu kolekciju posebnom? Zašto su sunčane naočale dizajnirane od strane Victoria Beckham tako zanimljive?

Čitajte više

Persol, italijanski brend koji odiše elegancijom i originalnošću, odlikuje se izuzetnom kvalitetom i trajnošću, budući da su sunčane i dioptrijske naočale iz njihove kolekcije i danas ručno izrađene u Italiji. Njihova dugogodišnja tradicija i vrhunski kvalitet čine ih posebnim odabirom za one koji traže izvanredne naočale.

Čitajte više